Клубът“Билдерберг“


Клубът „Билдерберг“

 

Клубът „Билдерберг“ е нещо като Трилатералната комисия. В списъка на бившите и/или настоящи членове на клуба могат да се видят същите лица като в TLC: Хенри Кисинджър, Джон Корзин, Бил Клинтън, Хилари Клинтън, Катрин Греъм, Джордж Стефанопулос, Пол Уолфовиц.билдерберг
Клубът се среща от 1954 г. Първата среща е свикана от принца на Холандия Бернхард в Hotel de Bilderberg. Авторът на доста „теории на конспирацията“ Филип Гардинър пише, че ЦРУ е финансирало първата среща. На годишните им срещи се обсъжда международната политика. Билдербергите обаче не оповестяват публично почти нищо за своите сбирки. Мълвата твърди, че Осама бин Ладен и бомбаджията от Оклахома Тимъти Маквей, вярват, че Билдербергите контролират всички правителства по света. Твърди се също, че международната подкрепа за войната в Ирак е съгласувана на срещата на „Билдерберг“ през 2002 г. През 1991 г. Бил Клинтън участва в сбирка на клуба, година по-късно е избран за президент на Америка. Подобна е съдбата на Тони Блеър, който една година след участие в „Билдерберг“, става лидер на Лейбъристката партия и три години по-късно е премиер на Великобритания. От 1971 г. насам всички генерални секретари на НАТО били преминали през клуба.  Според коментаторите военните удари срещу Косово през 1999 г. също били планирани от „Билдерберг“ още през 1996 г. Твърди се и, че „Билдерберг“ стоят в основата на създаването на Европейския съюз. След създаването на ЕС под прикритието на търговски споразумения, ще бъдат създадени и Азиатски съюз и Северноамерикански съюз. Трите супер държави ще формират ядрото на глобалното правителство, докато ООН ще служи за световен регулатор и изпълнителна власт за района на Третия свят.
Въобще на клуба с име на хотел се преписва почти цялата власт, те решавали какво ще се дава по новините, купували всяка медия която започва да става популярна,  какви медикаменти трябва да се произвеждат за различните болести, финансира основните терористични организации, финансира всички послушни правителства, полиции и армии по света. „Господарите“ решавали и какво точно да съдържат ваксините за бебета, коя страна какъв прираст на население да има – колкото по-малък толкова по-добре и т.н.  Целта била да станем роби без никакви права.
Единственият българин поканен на срещите на клуба е бившият комунист и настоящ социалдемократ Николай Камов, който участва в годишната среща през 1999 г. в Синтра, Португалия. От разказите на Камов не стана ясно какво точно се е обсъждало там. Ако съдим по застоя на политическата му кариера или „световните господари“ са сбъркали с поканата си или клубът не е това за което се смята.
Според шегаджиите, на тайните им соарета , най-важното нещо бил чудесният черен хайвер.

Реклами

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google+ photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google+. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s